Verzenden & retourneren

 

 

 

Verzenden

Bruidsknaller verzendt haar producten via PostNL. Bruidsknaller streeft ernaar om uw bestelling de volgende werkdag te hebben verzonden. Doorgaans zal het merendeel van de bestelling per brievenbus post kunnen worden verzonden. De tarieven zijn dan laag en u ontvangt uw producten daarom altijd zo snel mogelijk. Bruidsknaller hanteert voor 2019 de volgende standaardkosten:

Brievenbus brief
0 – 20 gram: €0,87
21- 50 gram: €1,74
51 – 100 gram: €2,61
101 – 350 gram: €3,48

Brievenbus pakket
351 – 2000 gram: €4,35

Pakketdienst
2kg – 10kg: 6,95
10kg – 30kg: €13,25

U kunt tevens kiezen voor een verzending onder rembours bij aflevering. De kosten hiervoor bedragen €18,35 en komen voor rekeningen van de koper.                

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. U kunt het modelformulier hier downloaden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Een retour aanvragen doe je via een e-mail naar [email protected] Vermeld duidelijk in deze e-mail je klantgegevens en welke producten je wilt retourneren. Doe de artikelen in de bijbehorende verpakkingen (met de stickers erop) en stop alles zoveel mogelijk in één doos of zak.

Verstuur de verzending naar:

V.O.F. Bruidknaller
Dudokhof 6
5041 EW Tilburg

Nadat we je retour hebben ontvangen storten we binnen een week je geld terug.